Fem på tyvejakt

Fem på tyvejakt - Enid Blyton | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Enid Blyton
DIMENSJON
6,61 MB
FILNAVN
Fem på tyvejakt.pdf
ISBN
5188755697978

BESKRIVELSE

De fem drar på ferie med hester og husvogner - helt uten voksne! Da de møter et sirkus på veien, vet de at denne ferien vil bli et eventyr. Men to av sirkusartistene oppfører seg merkelig. Snart får barna merke at klovner ikke bare er morsomme - de kan også være skumle og livsfarlige! Kan barna klare å skaffe hjelp i tide?

De fem drar på ferie med hester og husvogner - helt uten voksne! Da de møter et sirkus på veien, vet de at denne ferien vil bli et eventyr. Men to av sirkusartistene ... Fem på tyvejakt; Medansvarlig: Almaas, Astrid Martinussen; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Serie: Fem-gjengen; Serienummer: 5; År: 2018; Noter: De fem drar på ferie med hester og husvogn, og det skal bli gøy.

Stedet heter Smuglertoppen, for i gamle dager holdt smuglere til der. De fem oppdager spennende tunneler og skjulesteder.

RELATERTE BØKER