Hvem bestemmer i ditt liv?

Hvem bestemmer i ditt liv? - Åsa Nilsonne | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åsa Nilsonne
DIMENSJON
12,5 MB
FILNAVN
Hvem bestemmer i ditt liv?.pdf
ISBN
5038057459406

BESKRIVELSE

Oppmerksomt nærvær handler om å leve i nået. Gjennom øvelser, eksempler og refleksjoner gir boka deg hjelp til å trene opp din evne til å styre konsentrasjonen og oppmerksomheten. Slik kan du være fullstendig til stede i et gitt øyeblikk, og være i stand til å delta i og ta vare på det som skjer.

Slik kan du være fullstendig til stede i et gitt øyeblikk, og være i stand til å delta i og ta vare på det som skjer. Oppmerksomt nærvær handler om å leve i nået. Gjennom øvelser, eksempler og refleksjoner gir boka deg hjelp til å trene opp din evne til å styre konsentrasjonen og oppmerksomheten.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Hvem bestemmer i ditt liv? fra Tanum Oppmerksomt nærvær handler om å leve i nået.

RELATERTE BØKER