Når livet blir trist

Når livet blir trist - Monica Lund Osther | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Lund Osther
DIMENSJON
6,64 MB
FILNAVN
Når livet blir trist.pdf
ISBN
9082734867320

BESKRIVELSE

Stella vet at mamma har en type kreft hun ikke kan bli frisk av, men hun tenker ikke så ofte på det. Mamma er jo nesten akkurat som før. Men denne dagen har mamma triste nyheter som får frem mange spørsmål om sykdom, liv og død. Samtidig får bestevennen hennes Sander triste nyheter om bestemor. Da blir tankene og refleksjonene rundt sorg enda flere og dypere. Monica Lund Osther er utdannet førskolelærer og har mange års erfaring som pedagogisk leder i barnehage. Hun er mamma til to barn i småskolealder og har vært kreftsyk siden 2013. Monica er opptatt av å se og respektere barn som pårørende, av åpenhet og god kommunikasjon. Denne boken er basert på en ekte historie, ekte samtaler og ekte spørsmål fra barna. Målet er at denne boken kan få barn i en lignende situasjon til å føle seg mindre alene, skape økt forståelse for hvordan det er å være barn og pårørende og at boken kan være en hjelp og støtte til både barn, foreldre, skoler, sykehus etc. For voksne kan boken gi støtte til å finne en innfallsvinkel til de vanskelige samtalene og til å anerkjenne og forstå barnas reaksjoner. Monica er opptatt av å gjøre det beste ut av enhver situasjon og har tro på at gjennom åpenhet og god kommunikasjon kan man gi barna den tryggheten de trenger til å mestre en sårbar og utfordrende livssituasjon. Monica håper denne boken kan gjøre det tryggere å snakke om også det vi helst vil slippe å snakke om. "Blant det fineste jeg har lest. En vakker bok med et alvorlig innhold. En bok jeg vil ha og en bok jeg vil anbefale." - Ellen Østberg, klinisk sosionom/familieterapeut.

En del av det å være glad i noen, er at vi kan miste dem. Derfor tenker jeg det er viktig å sette pris på de vi er glade i hver dag. når jeg har det tungt .

Nå kan jeg kjenne smerte. det er vondt i hele kroppen.

RELATERTE BØKER