Seierherren

Seierherren - Ståle Wig | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ståle Wig
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Seierherren.pdf
ISBN
9359739095582

BESKRIVELSE

Seierherren er en uautorisert biografi om Jonas Gahr Støre og tegner et nærbilde av en av de mest fascinerende politikerne i norsk historie. Fra han står på scenen som 13-åring og parodierer Ingrid Espelid Hovig på NRK, til han sitter på en atomisbryter i Murmansk og skåler og ser fotball med Russlands utenriksminister.Forfatteren følger Støres bratte vei til toppen og kaster nytt lys over forholdet til Gro Harlem Brundtland og Jens Stoltenberg. Støre snakker om fred, men havner i krig. For første gang fortelles historien om Støres hemmelige forhandlinger under krigen i Libya. Vi får ny informasjon om Støres kontroversielle samtaler med Hamas, følger ham under det dramatiske attentatet mot Serena hotell og er tett på ham i dagene etter 22. juli.Seierherren er et kritisk og overraskende portrett av en mann som i flere tiår har vært med på å forme Norge.Nå har millionæren Jonas Gahr Støre blitt arbeiderbevegelsens leder. Mange spør seg: Hva tror han egentlig på? Hvordan vil Norge se ut med Støre som statsminister? Forfatteren finner svar. Les utdrag fra boka

Foreldre: Platearbeider Bernhard Ness (1877-1957) og Elise Konstanse Olsen (1876-1939). Ugift.

Ikke fortell meg at spørsmålet om ulv og by mot land er uten betydning i politikken. I Seierherren står alene byr Paulo Coelho på et speilbilde av verden vi lever i, der vår streben etter luksus og suksess for enhver pris ofte hindrer oss i å høre hva hjertet egentlig sier. Vi blir med til filmfestivalen i Cannes, der den såkalte superklassen samles - som har lyktes i … Seierherren er en uautorisert biografi om Jonas Gahr Støre og tegner et nærbilde av en av de mest fascinerende politikerne i norsk historie.

RELATERTE BØKER