Sosialdemokrati i en skjebnetid

Sosialdemokrati i en skjebnetid - Halvor Finess Tretvoll | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvor Finess Tretvoll
DIMENSJON
4,93 MB
FILNAVN
Sosialdemokrati i en skjebnetid.pdf
ISBN
9722725774519

BESKRIVELSE

Hva skjedde med sosialdemokratiet? Bevegelsen som formet Vest-Europa i etterkrigstiden har idag eksistensielle problemer. I Frankrike er Sosialistpartiet i oppløsning. I Tyskland er SPD historisk svake. I Italia tapte Partito Democratico statsministerposten til en koalisjon av populister. Og i Norge tapte Arbeiderpartiet høsten 2017 valget alle trodde partiet skulle vinne. I "Sosialdemokrati i en skjebnetid" utforsker Halvor Finess Tretvoll hva som ligger bak denne oppsiktsvekkende utviklingen i europeisk politikk: En samtidig sosialdemokratisk kollaps i en lang rekke land. Hvor alvorlig er sosialdemokratiets krise, hva skyldes den og hva kan gjøres? Forfatteren har reist gjennom Vest-Europa på jakt etter svar. Resultatet er en dyptloddende skildring av en utvikling som er minst like avgjørende som fremveksten av høyrepopulisme - og minst like viktig for fremtiden for demokratiet på kontinentet.

SAVE Cancel Cancel «Sosialdemokrati i en skjebnetid ... I Sverige vart dei LO-tillitsvalde i flanellskjorte og skinnvest på partilandsmøta gradvis erstatta av «en gjeng som så ut som direktører, som hørtes ut som direktører og som også ofte var direktører». Halvor Finess Tretvolls bok Sosialdemokrati i en skjebnetid er ute til gode anmeldelser.

I Tyskland er SPD historisk svake. I Italia tapte Partito Democratico statsministerposten til en koalisjon av populister.

RELATERTE BØKER