Ved forstandens grenser

Ved forstandens grenser - Jean Amery | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean Amery
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Ved forstandens grenser.pdf
ISBN
1905692214582

BESKRIVELSE

I denne boka reflekterer forfatteren over ofrene for Det tredje riket. Han mener at det kanskje er naturlig at tiden leger alle sår, men det har ikke noe med moral og ånd å gjøre. Han gjør opprør mot tiden som går og sletter alle spor. Kjernen i hans budskap er at offeret er fanget av overgrepets moralske sannhet. Bare hvis samfunnet påtar seg å forsvare den moralsek sannhet, blir offeret "befridd". Boka ble første gang utgitt i 1966.

Han gjør opprør mot tiden som går og sletter alle spor. Kjernen i hans budskap er at offeret er fanget av overgrepets moralske sannhet. Grenselos er navnet på dem som under okkupasjonen i 1940-1945 hjalp norske flyktninger over grensen til Sverige.

Bare hvis samfunnet påtar seg å forsvare den moralsek sannhet, blir ... Når noen er syke ved grensa, må vi se på om de skal få kjøre hjem. Ekteparet Berit Hamre Omdal og Ove Hugo Omdal var blant de som kom seg inn i Norge igjen mandag. Grenser ble gjerne fastsatt ved såkalte skylddelingsforretninger.

RELATERTE BØKER