Veien til Roma

Veien til Roma - Mark Lamprell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mark Lamprell
DIMENSJON
10,44 MB
FILNAVN
Veien til Roma.pdf
ISBN
2150026506286

BESKRIVELSE

En sjarmerende roman som kretser rundt Romas vakre severdigheter. Her veves historier og livsskjebner elegant inn i hverandre gjennom fortellingen om tre par og deres kjærlighetseventyr i den evige stad. Den unge kunstneren Alice har kommet til Roma for å oppleve litt spenning og inspirasjon før hun slår seg til ro med den trygge kjæresten Daniel. Hun betviler at det finnes noe slikt som kjærlighet ved første blikk - og hvordan skulle hun i så fall vite om det skjedde med nettopp henne? Det middelaldrende paret Meg og Alec er ute på et (ifølge Meg) viktig "oppdrag", og prøver samtidig å holde liv i sitt noe falmede ekteskap. Connie og Lizzie er i byen for å spre asken etter Connies elskede mann, som også var Lizzies bror. Men Lizzie kjenner ikke den fulle sannheten om hva som skjedde den gangen Connie og Henry møttes i Roma mange tiår tidligere. Fortellerstemmen i romanen tilhører Roma selv, i form av Kjærlighetens ånd, som veileder oss gjennom byen. Den lar leserne forstå hvordan Roma har blitt et så velsignet sted for elskende, og gir de tre parene velmenende dytt i retning av den lykken de fortjener.«Frodig sommerlektyre» - Jon Terje Grønli, Gjengangeren «En sjarmbombe av en roman» - Hjemmet

Emnet er tverrfaglig og studerer pilegrimsvesenet fra religionshistoriske, historiske, kunsthistoriske og litterære perspektiver. Veien til Roma, Via Francigena (eller Via Romea), som førte til den evige stad fra Alpene og Rhinland, ble brukt i 700 år av keisere, plebeiere og geistlige, og var sannsynligvis en av datidens viktigste veier. Via Francigena ledet helt fra Canterbury og var en hovedvei for hundretusenvis av pilegrimer på deres vei til Roma. Veiene til Roma.

Men gratulerer så mye med eget rom. Det kommer til å bli meget hyggelig å ha ett rom der du kan sette deg selv og høyttalerene der de jobber best ilag med rommet.

RELATERTE BØKER