Blå, klar

Blå, klar - Julia de Burgos | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julia de Burgos
DIMENSJON
5,15 MB
FILNAVN
Blå, klar.pdf
ISBN
8924265837443

BESKRIVELSE

Julia de Burgos ble født i baklandet i Puerto Rico i 1914, et av 13 barn av fattige tysk-spansk-mulatt-foreldre, såkalte "jibaros" eller "hillbillies". Samme år fikk alle puertoricanere tvunget statsborgerskap i "gave" fra USA, så mennene kunne utskrives til første verdenskrig.Kampen for frihet fra alle former for undertrykking brenner i diktningen til de Burgos. Klar, anti-konform, vakker: både Julia, poesien og handlingene hennes vakte oppsikt i Puerto Rico og New York. Likevel døde hun som en boms i East Harlem,uten identitetspapirer, og ble begravd på fattigkirkegården i 1953.Om henne har den spanske nobelprisvinneren Juan Ramon Jimenez sagt at hun var den mest lysende kraften i spanskspråklig poesi.

Det kommer en ny oppdatert utgave høsten 2020. Meld på vårt Nyhetsbrev nederst på siden, så får du en mail når den nye boka er klar.

Disse oppgavene vil forberede deg på å ta de digitale norskprøvene til Kompetanse Norge (tidligere Vox). - Øvingene dekker nivåene A1, A2, B1 og B2 i det felles europeiske rammeverket for språk IKEA - MOPPA, Mugge med lokk, mørk blå, klar, Innsatsen kan tas ut og fryses.

RELATERTE BØKER