Blyantmysteriet

Blyantmysteriet - Åke Samuelsson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åke Samuelsson
DIMENSJON
7,31 MB
FILNAVN
Blyantmysteriet.pdf
ISBN
5540894787531

BESKRIVELSE

Dette er den sjette boka om Munken og Kula. Her kan du følge med på de to guttene som stadig skaper problemer, men som ordner opp til slutt. De får ofte hjelp av foreldrene og sin gode venn, søndagsskolelæreren Rune. Det handler om Munken og Kulas guttestreker, men også om deres funderinger over hva som er sant og riktig. Les gjerne boka sammen, og snakk om innholdet. Åke Samuelsen har fortalt om Munken og Kula i 35 år. Her kommer tre nye historier. Historiene gleder lesere i alle aldre, men er skrevet for barn fra åtte år og oppover.

Nå synes han a Nyheter - Filosofi & idéhistorie - Bøker på CDON. Lave priser og rask levering.

Åpningstider, butikken i Akersgaten: Mandag - fredag: 10-18 Dette er den sjette boka om Munken og Kula. Her kan du følge med på de to guttene som stadig skaper problemer, men som ordner opp til slutt.

RELATERTE BØKER