Drivkraft

Drivkraft - Dagfinn Høybråten | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dagfinn Høybråten
DIMENSJON
10,73 MB
FILNAVN
Drivkraft.pdf
ISBN
6142137511235

BESKRIVELSE

DRIVKRAFT er boka om mannen som fikk gjennomført et av de viktigste tiltak for folkehelsen i Norge i moderne tid. Røykeloven førte til at Dagfinn Høybråten ble utskjelt og uthengt, og her forteller han om hva som skjedde bak kulissene i arbeidet med denne reformen. I sin bok viser han hva det koster å stå oppreist i kampen for politiske saker en tror på, men også hva det er mulig å oppnå med kunnskap, målrettet arbeid og utholdenhet. DRIVKRAFT tegner bilder av mennesker og hendelser som har formet Dagfinn Høybråten som politiker. Han deler raust av hva han selv har lært og erfart gjennom snart fire tiår i norsk politikk og samfunnsliv. Han er åpenhjertig om seire og nederlag, og forteller om politisk spill og idealisme, om vennskap og rivalisering.

Felles for alle gjestene er at de har en visjon om noe som er større enn seg selv. Drivkraft betyr innen teknologi overføring av energi for å påtrykke en mekanisk bevegelse. I tilknytning til drift av maskiner er drivkraft overføring av rotasjonsenergi.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp drivkraft i ordboka.. Relaterte oppslagsord egnet for kryssord: Tiltak - Drivkraft mener Kristelig Folkeparti ikke kan leve med at barns beste skal vike for Frps behov for å virke tøffe i innvandringspolitikken, sier Marit Brandt Lågøyr.

RELATERTE BØKER