Høvik ballett

Høvik ballett - Jan Erik Vold, Rolf Wallin, Ann-Christin Kongsness, Tone Gellein, Anne Brit Kjelsrud, Merete Bergersen, Miriam Skjørten, Sigrid Øvreås Svendal, Ole Henrik Moe, Lars Mørch Finborud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Vold, Rolf Wallin, Ann-Christin Kongsness, Tone Gellein, Anne Brit Kjelsrud, Merete Bergersen, Miriam Skjørten, Sigrid Øvreås Svendal, Ole Henrik Moe, Lars Mørch Finborud
DIMENSJON
9,12 MB
FILNAVN
Høvik ballett.pdf
ISBN
9100917510929

BESKRIVELSE

Høvik Ballett ble etablert i 1969, som en av de første frie dansegruppene i landet. Merete Bergersen og Anne Brit Kjelsrud, som var viktige medlemmer av gruppen, har tatt initiativet til å samle historien fra Høvik Balletts 20 års virke og vise til betydningen gruppen hadde for norsk moderne dans. Improvisasjon og samarbeid på tvers av kunstformer gjorde Høvik Ballett til en viktig del av avant garde-miljøet på Henie Onstad Kunstsenter i 70- og 80-årene. De var forut for sin tid ikke bare i forhold til dans, men med arbeidsmetoder og organisering gjennom flat struktur. «De liker å arbeide på grensen til fremtiden, som vi. Og de har forståelse for dette å la kunstartene samvirke.» Ole Henrik Moe, direktør på Henie Onstad Kunstsenter i 1979. Boken er rikt illustrert.

Merete Bergersen og Anne Brit Kjelsrud, som var viktige medlemmer av gruppen, har tatt initiativet til å samle historien fra Høvik Balletts 20 års virke og vise til betydningen gruppen hadde for norsk moderne dans. Høvik Ballett Orfeus Forlag Merete Bergersen, Anne Brit Kjelsrud m.fl ISBN 978-82-93140-66-5. ANMELDT AV FREDRIK RÜTTER Høvik Ballett (1969-1990) var den første frie profesjonelle dansegruppen i Norge, og drev en utstrakt pionervirksomhet i å bringe moderne dansekunst til landet. Høvik Ballett og 1969 som et startpunkt for det frie dansekunstfeltet.

… Museum for internasjonal samtidskunst på Høvikodden utenfor Oslo. Informasjon om utstillinger, bibliotek, formidling m.m. Høvik Ballett (1969-1990) var den første frie profesjonelle dansegruppen i Norge, og drev en utstrakt pionervirksomhet i å bringe moderne dansekunst til landet.

RELATERTE BØKER