Hvis det var krig i Norden

Hvis det var krig i Norden - Janne Teller | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janne Teller
DIMENSJON
3,43 MB
FILNAVN
Hvis det var krig i Norden.pdf
ISBN
2123643079910

BESKRIVELSE

Hvis der var krig i Norden, hvor ville du tage hen? lyder innledningen til denne lille historien. For at vi skal kjenne det på kroppen, snakkes det til et du i boken slik at leseren blir fortellingens hovedperson. Enkelt og presist beskrives krigens vilkår og de problemer, man opplever som flyktning. Selv om hovedpersonen du snakker arabisk og får permanent oppholdstillatelse, føler du deg likevel som en fremmed og tenker kun på når du kan få dra hjem igjen. Men som det står i teksten, Hjem, - hvor? Janne Teller beskriver selv sitt virke som «At skrive historier om alt det i livet hun ikke selv forstår. Det vigtigste jeg har lært er altid at være opmærksom på, at tingene kunne være anderledes. At vi selv for eksempel også kunne have været dem, der var i krig, eller dem der stod uden for Europa. Det må mine bøger også gerne få folk til at tænke over.» Janne Teller i et intervju i Information.Hvis det var krig i Norden har fått stor oppmerksomhet og strålende omtaler rundt om i Europa. Boka er kommet ut i Danmark, Tyskland, Frankrike, Spania og Italia.

Daglig kan vi se og lese om alle dem som legger ut på livsfarlige reiser for å komme unna krig, ødeleggelse, tortur, overgrep, sult eller dårlige kår. Hvis det var krig i Norden har fått stor oppmerksomhet og strålende omtaler rundt om i Europa. Boka er kommet ut i Danmark, Tyskland, Frankrike, Spania og Italia.

Selv om hovedpersonen du snakker arabisk og får permanent oppholdstillatelse, føler du deg ... Hvis der var krig i Norden Skriv en begrundelse til, hvorfor teksten tilhører denne genre. Brug henvisninger til teksten.

RELATERTE BØKER