Litteratur i det flerkulturelle klasserommet

Litteratur i det flerkulturelle klasserommet - Torill Strand | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Strand
DIMENSJON
10,28 MB
FILNAVN
Litteratur i det flerkulturelle klasserommet.pdf
ISBN
5691405225087

BESKRIVELSE

Forfatteren tar for seg konkrete tekster og viser hvordan de kan brukes i flerkulturelle klasserom både på mellom- og ungdomstrinnet og i videregående skole. Tekstene tematiserer kulturmøter, migrasjonsopplevelser og integreringsprosesser, og boka fungerer som en didaktisk guide til migrasjonslitteraturen for barn og unge. Boka ser bl.a. på Pakkis, Izzat, Peder Sejer, Svart elfenben, Et øye rødt, Montecore, Drageløperen, Albert Åberg og soldatpappaen, Se oss!, Bare en datter og Romeo og Javeria. Har litteraturliste og stikkordregister.

Mangfold, migrasjon og muligheter har fokus på litteraturens betydning i forhold til dette, særlig litteraturens betydning for identitetsutvikling. Litteratur i det flerkulturelle klasserommet: mangfold, migrasjon og muligheter Av Torill Strand Forlag Universitetsforl. ISBN 9788215014173 Utgitt 2009, Myk perm flerkulturelle klasserom.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Litteratur i det flerkulturelle klasserommet mangfold, migrasjon og muligheter Torill Strand.

RELATERTE BØKER