Det er lenge til skumring

Det er lenge til skumring - Tharaniga Rajah | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tharaniga Rajah
DIMENSJON
5,95 MB
FILNAVN
Det er lenge til skumring.pdf
ISBN
7261759871397

BESKRIVELSE

Kampen for ein samisk stat etter ein skandinavisk krig. Noreg har utsett samane for utreinsking, så Raisa tek med dottera Násti til Finnmark. Der blir dei del av ein samisk fellesskap, som bygger ein samisk stat. Men snart blir den nye staten angripen av nabolanda, og Raisa må kjempa for å verna det nye landet sitt og dottera. Tharaniga L. Rajahs debutroman er lagd til ei alternativ norsk verkelegheit, etter at Noreg har utsett samar for utreinsking. Det er ei original forteljing om terror, identitet og samhald.

Rajahs debutroman er lagd til ei alternativ norsk verkelegheit, etter at Noreg har utsett samar for utreinsking. Det er ei original forteljing om terror, identitet og samhald. Det er lenge til skumring er hennes første bok.

Kjøp boken Det er lenge til skumring av Tharaniga Rajah (ISBN 9788252194852) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER