Englenes sorg

Englenes sorg - Jón Kalman Stefánsson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jón Kalman Stefánsson
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Englenes sorg.pdf
ISBN
2130298644142

BESKRIVELSE

Noen ganger er tiden en forbannet plage. Den gir oss alt - bare for å ta alt tilbake fra oss med det samme.Englenes sorg er en frittstående fortsettelse av Stefánssons mesterverk Himmelrike og helvete, men kan like gjerne leses på egen hånd. Det er tre uker siden nå at Gutten kom til byen med en bok i ryggsekken, og for hver dag som går øker avstanden til den han var før. Sammen med Jens postmann må han gå over til Vinterstranden. Det er slutten av april, og snøen faller overalt, bygger bro mellom jord og himmel, sletter ut landskap og retninger. Hvis Djevelen selv har skapt noe i verden må det være snøstormer i fjellene, i vinden. "Islandske Jón KalmanStefánsson burde forlengst ha fått Nordisk råds litteraturpris. Nobelprisen, for den del. (...) Stefánsson er en helt unik forfatter." Cathrine Krøger, Dagbladet

Nobelprisen, for den del", skrev Dagbladets anmelder Cathrine Krøger i sin anmeldelse av Englenes sorg. Kjøp Englenes sorg fra Tanum 'Stefánsson burde forlengst ha fått Nordisk råds litteraturpris. Nobelprisen, for den del', skrev Dagbladets anmelder Cathrine Krøger i sin anmeldelse av Englenes sorg.

Den gir oss alt, for så bare å ta det fra oss igjen. Slik tenker Gutten.

RELATERTE BØKER