Kom i form med Mesternes Mester

Kom i form med Mesternes Mester - Dag Otto Lauritzen, Bjørn Atle Eide | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Otto Lauritzen, Bjørn Atle Eide
DIMENSJON
8,85 MB
FILNAVN
Kom i form med Mesternes Mester.pdf
ISBN
1473563703247

BESKRIVELSE

Rundet 40 og i heller dårlig form? Her er tipsene til oss som har sunket litt for dypt ned i sofaputene og gjerne skulle bli kvitt bilringene. Dag Otto Lauritzen, som selv har rundet 50, gir gode råd o, hvordan vi kan få en sprekere hverdag. I boken får man treningstips og treningsprogrammer, og gode råd om hvordan treningen kan tilpasses en travel hverdag med jobb og familieliv. Dag Otto gir oss nyttig info om et smartere kosthold. Motivasjon står også sentralt i boken: Hvordan kommer jeg i gang? Dette er ikke en bok for salattyggende treningsfascister, men en bok om hvordan vi sofaslitere ved enkle grep kan få en piggere, lettere og gladere kropp!

«Mesternes mester» - Rett på operasjonsbordet etter «Mesternes» - Dagbladet Vi bryr oss om ditt personvern Mesternes mester ble gjennomført med min klasse i valgfaget fysisk aktivitet og helse. Opplegget i sin helhet kan du lese her! I dette innlegget skal du få vite hvordan jeg gjennomførte temaet «utholdenhet og styrke».

- Det var dattera mi som fiksa det. Kjøp Kom i form med Mesternes Mester fra Tanum Rundet 40 og i heller dårlig form? Her er tipsene til oss som har sunket litt for dypt ned i sofaputene og gjerne skulle bli kvitt bilringene. Dag Otto Lauritzen, som selv har rundet 50, gir gode råd o, hvordan vi kan få en sprekere hverdag. Årets utgave av Mesternes Mester som årlig arrangeres av Gråmarka IL, var svært svært vellykket.

RELATERTE BØKER