Min vei med Parkinson på slep

Min vei med Parkinson på slep - Anne Britt Stapelfeldt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Britt Stapelfeldt
DIMENSJON
4,67 MB
FILNAVN
Min vei med Parkinson på slep.pdf
ISBN
7207670777902

BESKRIVELSE

"Min vei" handler om å få diagnosen Parkinson. Men den handler også om å møte de utfordringene som dukker opp. "Etter en lang og tung vandring, er det slutt på vindeltrappen. Vi kommer ut i et stort rom, og i midten av dette går en ny trapp videre oppover. I et svakt øyeblikk tenker jeg at jeg ikke orker mer. Men så biter jeg tennene sammen og fortsetter videre. Trinn for trinn. Skritt for skritt. Helt til jeg er oppe. Igjen har jeg klart det! Enda en gang har jeg vunnet over denne fordømte engelskmannen som alltid følger meg på veien."

Hun fikk diagnosen i 2005 og beskriver allerede etter kort tid omfattende og plagsomme symptomer. Kjøp 'Min vei, med Parkinson på slep' av Anne Britt Stapelfeldt fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok | 9788282331265 Pris: 173,-.

Tverrsnittsundersøkelser viser at opp mot 30 % av pasienter med Parkinsons sykdom er demente, og det viser seg at nesten alle utvikler demens over tid. Demens medfører blant annet forhøyet mortalitet, økt risiko for institusjonsbehov og større belastning på omsorgspersoner. Det er ME-en som kødder det til og jeg tenker med skrekk på hva resultatet av en IQ-test ville vært om jeg ble testet når jeg er på mitt verste.

RELATERTE BØKER