Pårørende til personer med demens

Pårørende til personer med demens - Rita Jakobsen, Siri Homelien | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rita Jakobsen, Siri Homelien
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
Pårørende til personer med demens.pdf
ISBN
4127528173628

BESKRIVELSE

Ny og aktuell bok for pårørende til personer med demens.67.000 personer i Norge har en demenssykdom, og mange av dem bor hjemme og får omsorg av sine pårørende. I fremtiden vil omsorgen i stadig større grad ytes i hjemmet, der familien er en aktiv omsorgsaktør. Utfordringen for den offentlige helsetjenesten blir derfor ikke bare å utvikle omsorgstilbudet til personer med demens, men også å utvikle kunnskap og kompetanse om hvordan en skal forstå og samhandle med familien til den syke.Denne boken henvender seg til studenter ved helsefagutdanninger på bachelor- og masternivå og helsepersonell som arbeider med personer med demens og deres pårørende. Boken bygger på teori og forskning om temaet. Pårørendes egne beretninger står sentralt i teksten, og det legges spesiell vekt på samhandling og dialog mellom pårørende og helsepersonell.Gjennom å forstå de pårørendes reaksjoner og fokusere på deres ressurser, ønsker og mål, og ved å involvere dem i alle faser av demenssykdommen, kan personer med demens og deres pårørende få et bedre liv med sykdommen.

Pårørendeskolene har som målsetting: å gi pårørende til personer med demens økt kunnskap om sykdommen demens Pårørende og demens Kunnskap om demens gjør det lettere å takle de utfordringene en demenssykdom medfører for familie og nære venner. Som pårørende er det viktig å ha kontakt med andre som kan gi hjelp og støtte. Pårørende til personer med demens.

Som pårørende er det viktig å ha kontakt med andre som kan gi hjelp og støtte. Pårørende til personer med demens. KAPITTEL 13.

RELATERTE BØKER