Råd om døden

Råd om døden - Dalai Lama | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dalai Lama
DIMENSJON
6,92 MB
FILNAVN
Råd om døden.pdf
ISBN
5817307454498

BESKRIVELSE

Boka gjennomgår de åtte stadiene en døende passerer på vei mot gjenfødelse. Boka tar utgangspunkt i et gammelt visdomsdikt på 17 strofer, og med tilfang fra den kulturkrets Dalai Lama er fortrolig med, går han detaljert gjennom dødsprosessen. Man venner seg til de åtte stadiene gjennom meditasjon, og slik kan man forberede seg på døden. Boka er pedagogisk skrevet - og kan ses på som en lærebok. Den gir et fascinerende innblikk inn i senteret av buddhistisk tankegang.

I stor grad vil vi da være påvirket av film, TV, bøker, teater eller andre dramatiske beretninger om døden. Derfor kan det være lurt å sette seg inn i hva som faktisk skjer når det går mot slutten, og hvorfor de ulike tingene skjer. Råd om døden og om å leve et bedre liv.

Men han forklarte: «Lasarus er død.» (Johannes 11:11-14) Så Jesus sammenlignet døden med søvn.Han sa ikke at Lasarus var i himmelen eller sammen med familiemedlemmer som hadde dødd. Skrev bok på dødsleiet: Fugellis åtte huskeregler for livet. Helt til det siste skrev Per Fugelli dagbok om å dø.

RELATERTE BØKER