Ærens pris

Ærens pris - Anne Marie Meyer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marie Meyer
DIMENSJON
7,57 MB
FILNAVN
Ærens pris.pdf
ISBN
9136384870711

BESKRIVELSE

Torger tok vekk hånden og blunket mot lyset. Ragna skuttet seg da hun så de feberblanke øynene. Svetten perlet på pannen hans, og håret lå fuktig inntil hodet. - Jeg vil ikke ha doktor, sa han hest. - Jeg har bare litt feber, det er ingenting å bry doktoren med. - Men du er syk. Jeg vil at doktoren skal undersøke deg, for sikkerhets skyld. Torger så på henne med et merkelig uttrykk i øynene, så var det som om han ga opp. - Doktoren kan ikke hjelpe meg nå, mumlet han.

Svetten perlet på pannen hans, og håret lå fuktig inntil hodet. - Jeg vil ikke ha doktor, sa han hest.

- Men du er syk. Ærens vei (originaltittel: Paths of Glory) er et amerikansk krigs-drama fra 1957 regissert av Stanley Kubrick.Filmen er basert på en roman av Humphrey Cobb.Den engelske tittelen kommer fra en sitat av den engelske poeten Thomas Gray: «The paths of glory lead but to the grave». Kjøp 'Ærens pris, roman' av Anker Rogstad fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok | 9788205441859 Kjøp Ærens pris fra Bokklubber Torger tok vekk hånden og blunket mot lyset.

RELATERTE BØKER