Skyggesteinen

Skyggesteinen - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
10,81 MB
FILNAVN
Skyggesteinen.pdf
ISBN
3538982356647

BESKRIVELSE

Elisabeth er blitt enke, og ved et uhell blir hun truffet av et vådeskudd. Det er Victor Hamnes som skyter. Etter ulykken oppmuntrer Kajsa sin sønn Ola til å gifte seg med Elisabeth, til begges store glede. Men en dag uteblir han, og Elisabeth blir redd. Ryktene sier at Victor har stengt sin kone inne på gården, og hvorfor kommer ikke Ola?Elisabeth så avventende på kokka. "Nå må du fortelle meg hva som skjer på Tangen. Jeg forstår jo at noe er galt." Henrikke satte kaffekjelen på platen. "Victor har stengt Kajsa inne. Ola har forsøkt å få moren ut, men det er håpløst. Victor er der med en gang og brøler til sønnen sin. Jeg vet ikke hvordan dette skal gå, eller om vielsen blir noe av. Ola er for svak, Elisabeth. Det er bare å beklage," la hun trist til. Elisabeth snappet etter pusten da brystet snørte seg sammen.

36 Skyggestein-Skjelbredstrand og Brekkasvingene er en trafikksikkerhetsutfordring som begrenser inn og utkjøring til Skien fra nord, særlig for næringstransporten. Veg- og trafikkopplysninger for hele Norge. Informasjon og selvbetjeningsløsninger for kjøretøy og førerkort. Kjøp 'Skyggesteinen' av Jorunn Johansen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Det er Victor Hamnes som skyter. Etter ulykken oppmuntrer Kajsa sin sønn Ola til å gifte seg med Elisabeth, til begges store glede. Pris: 96,-.

RELATERTE BØKER