Alt var mye bedre under Keegan

Alt var mye bedre under Keegan - Håkon Ohlgren, Roger Ødegård | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håkon Ohlgren, Roger Ødegård
DIMENSJON
8,3 MB
FILNAVN
Alt var mye bedre under Keegan.pdf
ISBN
7678637916482

BESKRIVELSE

I dagens fotballkultur blir pysete og bortskjemte spillere som ser ut som boybandstjerner hyllet som helter på en scene der penger er det eneste som teller. Vi lengter tilbake til den tida da spillerne så ut som ekte mannfolk og hadde sammenhengende hår fra ørene helt ned til kronjuvelene. Da heltene så mer ut som skurker eller helter fra Det Ville Vesten og spilte fotball deretter: Vi så aldri Tommy Smith med gelé i håret. Ei heller Joe Jordan i røde fotballsko.Tida, tippekampene og fotballkortene representerer udødelige barndomsminner for oss, som vi nå ønsker å dele med dere som vokste opp med engelsk fotball.

Inneholder historier om rundt 200 forskjellige... Alt var mye bedre under Keegan, Aurskog. 1,358 likes · 104 talking about this.

Han var datidas Martin Ødegaard.. Dagens Signert er viet til gamle fotballhelter.

RELATERTE BØKER