Døde vitner lyver ikke

Døde vitner lyver ikke - Bjørn Bottolvs | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Bottolvs
DIMENSJON
12,35 MB
FILNAVN
Døde vitner lyver ikke.pdf
ISBN
9735263346614

BESKRIVELSE

Døde vitner lyver ikke er den femte kriminalromanen med den patruljerende politimannen Jo Kaasa i hovedrollen. Jo Kaasa skal ut på et av de vanskeligste oppdragene han som politimann kan komme ut for, nemlig å overbringe et sørgebudskap. Men han finner personen som skal motta budskapet, død under mistenkelige omstendigheter, og dermed står Majorstua politistasjon midt i en mordsak. Døde vitner lyver ikke er en norsk variant av NYPD Blue, en kriminalroman fra dagens Oslo hvor leseren får et innblikk i storbyens skyggesider og politiarbeidet sett fra innsiden.

Han bare lot som om han gjorde det. Bibelen forteller hvordan det gikk videre.

Døde ... Døde piger lyver ikke er en original serie fra Netflix, som er baseret på bestsellerne af Jay Asher. Den følger Clay Jensen (Dylan Minnette), da han vender hjem fra skole og finder en mystisk ... Døde vitner lyver ikke er den femte kriminalromanen med den patruljerende politimannen Jo Kaasa i hovedrollen.

RELATERTE BØKER