Det suser i sivet

Det suser i sivet - Kenneth Grahame | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kenneth Grahame
DIMENSJON
9,93 MB
FILNAVN
Det suser i sivet.pdf
ISBN
7686622592853

BESKRIVELSE

Klassikeren i gavebokutgave som er nyoversatt, fullstendig, med unntak av kapittelet "The Piper at the Gates of Dawn", som det engelske forlaget anså å være mindre viktig for sammenhengen. Illustrasjonene er også nye, både stemningsfulle og humoristiske gjenskaper de det overdådige innholdet, og lever til fulle opp til Grahames både poetiske og viltre tekst. Muldvarpen bestemmer seg en dag for å gi blaffen i vårrengjøringen, og stikker hodet opp av jorda. Der oppe treffer han den sindige og velvillige Rotta, den kloke og rettskafne herr Grevling og ikke minst den avsindig selvtilfredse skrytepaven Padda. Det er Paddas viderverdigheter vi virvles inn i, og som de trofaste vennene stadig må redde ham ut av. Og alt foregår i det fredelige, engelske landskapet der elva flyter sakte.

Herved bekreftes det at www.suserisivet.no som drives av Suser i sivet lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere. Det suser i sivet. Abonnement Passer fra 4 år.

som det engelske forlaget anså å være mindre viktig for sammenhengen. Illustrasjonene er også nye, både stemningsfulle og humoristiske gjenskaper de det overdådige innholdet, ... Suser i sivet - Valløveien 50, 3152 Tønsberg, Norway - Rated 4.7 based on 334 Reviews "Fantastisk god service, og veldig mye kjekke klær! Og en super... Suser i Sivet har tjent penger fra første dag Suser i Sivet-gründeren har tjent penger fra dag én, både i butikk og på nett.

RELATERTE BØKER