Drømmen om Amerika

Drømmen om Amerika - Toril Brekke | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Toril Brekke
DIMENSJON
9,48 MB
FILNAVN
Drømmen om Amerika.pdf
ISBN
3823993449270

BESKRIVELSE

Hvem var de, disse 52 nordmennene som reiste over havet til Amerika med sluppen Restauration i 1825? Hvilke drømmer drev dem til å våge den strabasiøse overfarten i en altfor liten båt? De som reiste var kvekere og haugianere, forfulgt for sin tro. Senere kom bønder, tynget av skatter. Og plassfolk og innerster. Noen var på kant med øvrighet og embetsverk. Felles var lengselen etter frihet og hungeren etter jord. "Drømmen om Amerika" er første bind i Toril Brekkes store beretning om den norske utvandringen.

Kulturminister Thorhild Widvey bør i stedet lytte til en stemme fra London. Drømmen om Amerika. Med et unikt og kreativt lokale har ER-AN gått fra å være et stopp underveis til å bli selve destinasjonen.

With Hans Klinga, Janne Carlsson, Mona Seilitz, Eddie Axberg. The true story behind the movie takes it start in 1874 with two misfits - Gustaf Adolf Eriksson (Hjert) and Conrad Pettersson Lundqvist (Tector) - that meet in the big prison of Långholmen in Stockholm.

RELATERTE BØKER