Hjemmets lune rede

Hjemmets lune rede - Cara Hunter | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cara Hunter
DIMENSJON
9,98 MB
FILNAVN
Hjemmets lune rede.pdf
ISBN
6341203015093

BESKRIVELSE

Åtte år gamle Daisy, utkledd som en tusenfryd, forsvinner sporløst under en fest. Foreldrene Sharon og Barry rapporterer henne savner sent på kvelden. Men når politiet gransker bildene fra festen, ser de at det ikke er Daisy som løper rundt i tusenfryd-drakt, men et annet barn. Ingen på festen ser ut til å ha sett Daisy. Var hun i det hele tatt på festen? Kriminalinspektør Adam Fawley leder en utredning som gjentatte ganger skifter retning når det viser seg at ingenting er som det først ser ut til...

pris: 179,-Spar: 20,-Åtte år gamle Daisy, utkledd som en tusenfryd, forsvinner sporløst under en fest. Foreldrene Sharon og Barry rapporterer henne savner sent på kvelden. Kjøp Hjemmets lune rede fra Bokklubber Åtte år gamle Daisy, utkledd som en tusenfryd, forsvinner sporløst under en fest.

Cara Hunter er en forfatter bosatt i Oxford, i en gate ikke ulik den hun beskriver i debutboken Hjemmets lune rede (2018).Høsten 2019 kom hennes andre roman, I mørket. Bøkene hennes har solgt i mer enn 750 000 verden over.Cara Hunter har en doktorgrad i engelsk. Kjøp Hjemmets lune rede fra Bokklubber Åtte år gamle Daisy, utkledd som en tusenfryd, forsvinner sporløst under en fest.

RELATERTE BØKER