Kalde hender

Kalde hender - Jan Mehlum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Mehlum
DIMENSJON
10,82 MB
FILNAVN
Kalde hender.pdf
ISBN
1983731706707

BESKRIVELSE

En 15 år gammel skinhead oppsøker Tønsberg-advokaten Svend Foyn, men forsvinner ut av kontoret uten å ha sagt et ord. Noen timer senere blir gutten - Elvis Kristiansen - funnet død, overkjørt av toget. Foyn klarer ikke å slå seg til ro med at det var et uhell. Hva var det gutten ville ham? Jo mer Foyn undersøker i Elvis' historie, dess mer innfløkt virker saken. Her er tråder til hendelser i fortiden så vel som til organisert kriminalitet og overgrep mot barn. KALDE HENDER er en frittstående fortelling og den andre boken i serien om Svend Foyn. Boken fikk Rivertonprisen for beste norske kriminalroman i 1998.

Historien er også full av eksempler på at kulde er en fiende like ille som en velutrustet hær. For eksempel erfarte Napoleon dette i sitt felttog mot Russland i 1812, da mange hundre tusen franske soldater døde av sult og kulde i den russiske vinteren. NOEN HAR så kalde hender og fingre at de får diagnosen Raynaud syndrom.

Dette er de områdene som blir aller først kalde, og allerede når det skjer er det grunn til å være oppmerksom, sier han. Når det gjelder feber, tåler derimot barn mer enn voksne.

RELATERTE BØKER