Kristian Bjerknes

Kristian Bjerknes - Åse Moe Torvanger | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse Moe Torvanger
DIMENSJON
6,34 MB
FILNAVN
Kristian Bjerknes.pdf
ISBN
6109925569829

BESKRIVELSE

"Kristian Bjernes. innsats som arkitekt, museumsdirektør og verner kan ikke overvurderes." Skriver riksantikvaren Nils Marstein i sitt forord.Arkitekt og museumsdirektør Kristian Bjerknes tegnet en rekke hus som er regnet blant de beste fra mellomkrigstiden. Han forsket på og restaurerte stavkirker, og han hadde ansvaret for oppbyggingen av Gamle Bergen. Bjerknes tok også vare på gamle hus i deres opprinnelige miljø. Han kjempet for å få bygget opp igjen Bryggen i Bergen. Han tok doktorgrad på gamle Bergenhus. opprinnelse og konstruksjon.Åse Moe Torvangers gjennomillustrerte bok gir et godt og viktig bilde av en arkitekt som har betydd mye både som fornyer og bevarer av norsk arkitektur.

Han regnes som en viktig representant for Bergensskolen i arkitektur. Biografi.

Se hele profilen på LinkedIn og finn Kristians forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. Kristian Bjerknes. Veibeskrivelse.

RELATERTE BØKER