Levd liv

Levd liv - Pål Espolin Johnson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Espolin Johnson
DIMENSJON
10,29 MB
FILNAVN
Levd liv.pdf
ISBN
1503734429778

BESKRIVELSE

LEVD LIV er en overskuddsbok struttende av festelige "kanonportretter" og folkelivsbilder - fortalt med humor, poesi og inngrodd respekt for strenge skjebner og kår. Med sine særdeles veldreide fortellinger har Pål Espolin Johnson tatt vare på en del av norsk og norsk-amerikansk hverdagshistorie som var i ferd med å gå tapt. LEVD LIV er en ny og lettere revidert utgave av Olsen og tolv til (2013). Forfatteren skilderer også sine venner med kamera.«Pål Espolin Johnsons portrettkunst viser oss hvor uvanlig vanlige mennesker er.»Inge Eidsvåg

Når jeg ser noen som har levd livet kjenner jeg meg igjen. Jeg blir nysgjerrig og spør om å få ta portrett.

Jeg er på vandring gjennom livet; Tommy; Hold mitt hjerte; Øyeblikk; Agnus Dei; I natt hadd æ en merkelig drøm ... Levd liv Rune Rudberg Band Country · 2015 Preview SONG TIME Levd liv. 1.

RELATERTE BØKER