Lirendreiere og lurendreiere

Lirendreiere og lurendreiere - Thor Gotaas | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Gotaas
DIMENSJON
3,3 MB
FILNAVN
Lirendreiere og lurendreiere.pdf
ISBN
1011750900667

BESKRIVELSE

I denne boken får lirekassespilleren og mennesket bak dette instrumentet sin lavmælte hyllest. Boken presenterer lirekassens internasjonale og nasjonale historie, norske lirekassemakere og ikke minst forteller den historier om de som reiste rundt og spilte lirekasse in Norge. Det er også et kapittel om lirekassen anno 2002. Har litteraturliste og register.

Boken presenterer lirekassens internasjonale og nasjonale historie, norske lirekassemakere og ikke minst forteller den historier om de som reiste rundt og spilte lirekasse in Norge. Les mer.

Gjenstands nr 825813044 Varens stand Brukt Lagerstatus På lager Antall besøk 3 Frakt Se beskrivelse Høyeste budgiver Les Lirendreiere og lurendreiere boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Thor Gotaas.

RELATERTE BØKER