Mønsterstrikk

Mønsterstrikk - Sys Fredens | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sys Fredens
DIMENSJON
4,90 MB
FILNAVN
Mønsterstrikk.pdf
ISBN
2369349049518

BESKRIVELSE

Boken inngår i en serie med enkle innføringsbøker for de som vil lære å strikke og hekle. Den tar utgangspunkt i de enkle grunnteknikkene. Det er helt utrolig hvor mange spennende strikkemønstre du kan lage bare ved hjelp av et garnnøste og to pinner. Her er et utvalg på hele 40 lekre mønstre som strikkes bare med rett- og vrangmasker, og valg av garn og pinnetykkelser gir deg utallige muligheter til å variere mønstrene.

Hold varmen og føl deg fin i vår nydelige ullponcho, strikket i ren merinoull. Finnes i fargene: Mahogny, Okergul, Sort og Grå melert Kjøp Mønsterstrikk fra Tanum Denne boken er et must for alle som liker mønsterstrikk! Når strikkedesigner Andrea Rangel og hennes illustratørmann Sean stikker hodene sine sammen, blir resultatet en veritabel skattekiste av spennende, nye mønstre. Hva er strikkefasthet? Strikkefastheten er et mål for hvor mange masker det er plass til i høyden og bredden på strikkearbeidet ditt Fastheten angis ofte for et 10 x 10 cm stort område.

CP 15-04 MY PETITE KJOLEBODY. CP 15-05 MY PETITE KJOLEBODY.

RELATERTE BØKER