Musikk til begjær, kropp til besvær?

Musikk til begjær, kropp til besvær? - Hege Jahren | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hege Jahren
DIMENSJON
12,69 MB
FILNAVN
Musikk til begjær, kropp til besvær?.pdf
ISBN
3297085510057

BESKRIVELSE

Musikere utsettes for betydelige fysiske og psykiske belastninger med fare for å utvikle belastningsplager. Heldigvis viser det seg at belastningsplagene delvis kan forebygges ved økt innsikt i hva kroppen tåler av belastning, endring av arbeidsstillinger og øvevaner og ved enkel fysisk trening. I denne boka beskriver forfatteren gode arbeidsstillinger og øvelser direkte knyttet til 21 instrumenter. Boka henvender seg til den enkelte musiker og til musikkpedagoger som underviser på musikkonservatorier, musikkinstitutter, musikkhøgskoler, musikklinjer på videregående skoler, i korps og kor og på musikkskoler. Den kan også være nyttig for fysioterapeuter og andre behandlere som arbeider med belastningsplager blant musikere. Hege Jahren er utdannet fysioterapeut ved Mensendieckskolen i Oslo.

I denne boka beskriver forfatteren gode arbeidsstillinger og øvelser direkte knyttet til 21 ... Pris: 267,-. heftet, 2013.

Kjøp boken Musikk til begjær, kropp til besvær? av Hege Jahren (ISBN 9788232103232) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER