Nihongo på norsk; japansk fremmedspråk - nivå I

Nihongo på norsk; japansk fremmedspråk - nivå I - Miyuki Tsuruta Pedersen, Megumi Kudo-Hubendick, Eskil Olaf Vestre | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Miyuki Tsuruta Pedersen, Megumi Kudo-Hubendick, Eskil Olaf Vestre
DIMENSJON
6,13 MB
FILNAVN
Nihongo på norsk; japansk fremmedspråk - nivå I.pdf
ISBN
8598612440182

BESKRIVELSE

Nihongo på norsk er skrevet for elever i ungdomsskolen og på videregående skole uten forkunnskap i japansk. I boka finner du gloselister, grammatikk, korte tekster og oppgaver. Til boka hører et fagnettsted med interaktive oppgaver, lydøvelser og utfyllende materiale om japansk kultur og historie. Nihongo på norsk er skrevet med utgangspunkt i Læreplanen i fremmedspråk nivå 1, og fokuserer på praktisk bruk av japansk. Etter å ha jobbet deg gjennom denne boka skal du kunne bruke og forstå japansk i enkle dagligdagse situasjoner. Hvert kapittel åpner med oversikt over læringsmålene for kapittelet, og underveis finner du også oppsummeringsoppgaver og repetisjonsoppgaver, slik at du lett kan kontrollere din egen progresjon. I Nihongo på norsk blir du kjent med utvekslingsstudentene Espen og Julia og deres japanske venner Emi og Tsuyoshi. Hvert kapittel tar for seg aktuelle hverdagssituasjoner som møter de fire og deres klassekamerater og familie. Slik introduseres ny grammatikk og nytt vokabular i en kjent og relevant kontekst. Fagnettstedet finner du på www.fagbokforlaget.no.

Etter å ha jobbet deg gjennom denne boka skal du kunne bruke og forstå japansk i enkle dagligdagse situasjoner. Nihongo på norsk: Japansk fremmedspråk nivå 1. Kundekonto Logg Inn/Logg ut ; check Gratis frakt på alle bestillinger over 799,- ; check Sendes fra vårt lager innen 1-3 virkedager. Nihongo på norsk er skrevet med utgangspunkt i Læreplanen i fremmedspråk nivå 1, og fokuserer på praktisk bruk av japansk.

Til læreplan i fremmedspråk - programfag nivå I, II og III. Hva er fagkoden? For å kunne melde deg til privatisteksamen trenger du fagkoden for faget du skal ta.

RELATERTE BØKER