Reservekraft

Reservekraft - Tomas Sjödin | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tomas Sjödin
DIMENSJON
10,12 MB
FILNAVN
Reservekraft.pdf
ISBN
2969983812933

BESKRIVELSE

Reservekraft kan leses som en fortsettelse av Tomas Sjödins første bok på norsk Når trærne mister bladene, blir utsikten fra kjøkkenvinduet bedre. I den skildret han livet som forelder til tre gutter, to av dem har en alvorlig hjernesykdom. Men hvordan går det med Karl-Petter, Ludvig og resten av familien? Inn i denne fortellingen veves små refleksjoner over livets små og store under, uten at livets skyggesider dekkes til. Som en rød tråd gjennom hele boken, løper spørsmålet: Er det meningen at alt skal ha en mening? Tomas Sjödin er svensk forfatter, pastor, kronikør og foredragsholder. Bøkene hans er solgt i mange opplag og oversatt til flere språk.

Som med mange andre forsikringer gjelder det å finne akkurat den som kan tilby riktig beskyttelse både for dagen i dag og tiden fremover. Coromatic er spesialister på akkurat dette.

Vår avdeling i Gjerdrum ble grunnlagt i 1985 og har i dag 25 ansatte som har mange års erfaring og behersker alle sider ved reservekraft problematikken.Vi holder til ca 15 min. med bil fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Reservekraft - båtpolish, ny motor, konservering, reservekraft, opplag, poleringsutstyr, båt, nye motorer, båtvask, båtutstyr, motorverksted, dieselaggregat ... Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Reservekraft Eiendom AS.

RELATERTE BØKER