Tvisteløsning

Tvisteløsning - Jens Edvin A. Skoghøy | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jens Edvin A. Skoghøy
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Tvisteløsning.pdf
ISBN
4045620143214

BESKRIVELSE

Tvisteløsning inneholder en systematisk fremstilling av behandlingen av sivile rettstvister for domstolene etter tvisteloven av 2005. Alle viktige allmennprosessuelle spørsmål blir grundig behandlet med henvisninger til lovforarbeider og rettspraksis. Målgruppen for boken er først og fremst dommere og advokater, men også studenter vil ha stor nytte av den.Opplegget for 3. utgave er det samme som for 2. utgave, som kom i 2014. Boken er ajourført med ny lovgivning og rettspraksis frem til utgangen av oktober 2016.Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

Vi tilbyr alltid gratis vurdering av din sak. Ring oss på telefonnummer 67 23 46 90. Tvisteløsning og prosedyre.

I tillegg har vi spisskompetanse innenfor arbeidsrett, skatt, avgift, selskapsrett, transaksjoner og tvisteløsning. Hos Bing Hodneland får du førsteklasses fagkompetanse, praktiske råd og hyggelig service.

RELATERTE BØKER