Yoga - en livsstil

Yoga - en livsstil - Maya Fiennes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maya Fiennes
DIMENSJON
10,29 MB
FILNAVN
Yoga - en livsstil.pdf
ISBN
4792880632004

BESKRIVELSE

Yoga - en livsstil; din guide til yoga i hverdagen av Maya Fiennes er en herlig bok full av yogaråd og praktiske tips og med masse inspirasjon!Gled deg til en roligere hverdag enten du er trent og myk eller ikke har sittet med bena i kors siden du var liten. Stress ned og takle følelser, lev enda bedre med jobb, familie og aldring. Gå ikke glipp av forordet som psykolog, terapeut og yogalærer Karen Kollien Nygaard har skrevet. Hun opplever Maya Fiennes som et friskt pust i yogaen verden og er - som henne - opptatt av å formidle hvilke muligheter og gleder som ligger i yoga. Karen Kollien Nygaard er en ettertraktet foredragsholder, fast spaltist i Kamille, kjent fra Puls på NRK og forfatter av boekn "Balanse, verktøy for livet".Bla i boka

Yoga - en livsstil; din guide til yoga i hverdagen av Maya Fiennes er en herlig bok full av yogaråd og praktiske tips og med masse inspirasjon! Gled deg til en roligere hverdag ... Yoga er mer enn bare tøy og bøy. Yoga er også en måte å leve på.

Her vil det komme oppskrifter og nyttige tips om hvordan man kan gjøre små tiltak i hverdagen som er helsefremmende. Unn deg selv en kosestund med denne fantastisk deilige drikken fra India.

RELATERTE BØKER