Det bekymrede blikket

Det bekymrede blikket - Cecilie Basberg Neumann | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Basberg Neumann
DIMENSJON
12,84 MB
FILNAVN
Det bekymrede blikket.pdf
ISBN
4280665790608

BESKRIVELSE

Denne boken handler om helsesøstres bekymrede blikk på barn og foresatte; bekymringer som kan omfatte alt fra dårlig tannhelse til barn som lever med vold og omsorgssvikt. Et sentralt utgangspunkt for bokens analyser er forholdet mellom normalitet og avvik, og dermed de betingelsene helsesøstre ser og kategoriserer i forhold til. Sentralt er også kjønn, klasse og kunnskap, som forfatteren hevder en må analysere for å forstå helsesøstres arbeid og handlinger. Med litteraturliste.

Kvello Ø. Da er det stille som natten. Men vent til den ene av ti ganger det er en hvit, kristen eller 'nasjonalsosialist' som står bak en forbrytelse.

B., 2007. Det bekymrede blikket: en studie av helsesøstres handlings- betingelser. Det bekymrede blikket - handlingsbetingelser for helsesøstre Lene Kjeldsaas leder Kanvas Kompetanse, Kanvas barnehager Barnehageeiers ansvar.

RELATERTE BØKER