Forstå 3-åringen

Forstå 3-åringen - Judith Trowell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Judith Trowell
DIMENSJON
3,67 MB
FILNAVN
Forstå 3-åringen.pdf
ISBN
2418321780749

BESKRIVELSE

Boka handler om hvordan barnets tanker og personlighet utvikler seg i løpet av fjerde leveår. For foreldre, besteforeldre, venner og andre som er opptatt av utviklingen, vanskelighetene, bekymringene og fremskrittene i barnets fjerde leveår.

Å ikke snakke rent, eller stotre er helt normalt. Ikke rett på barnet, gjenta heller ordet barnet sier på en korrekt måte.

Barnehagen skal bidra til at barna kan forstå felles verdier og normer som er viktige for fellesskapet. Barnehagen skal bidra til å fremme barnas tilhørighet til samfunnet, natur og kultur. Jeg følger GJERNE for å prøve å forstå litt bedre alle metodene som tas i bruk hos eldstejenta når ho daglig tester ut (en noe sliten) mamma..

RELATERTE BØKER