Fra flyktning til krigsseiler

Fra flyktning til krigsseiler - Toril Sonja Gravdal, Kåre Arnold Gravdal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Toril Sonja Gravdal, Kåre Arnold Gravdal
DIMENSJON
5,50 MB
FILNAVN
Fra flyktning til krigsseiler.pdf
ISBN
3082423653343

BESKRIVELSE

Tiden som flyktning og årene til sjøs var ikke bare krig og elendighet. Det var også hverdagslige hendelser og et liv som skulle leves. Jeg var 19 år da jeg måtte flykte til Sverige, og 21 år da jeg gikk om bord i D/S "Gezina" som radiotelegrafist. Jeg var en ung gutt som var nysgjerrig på livet, og som ikke kunne la krigen røve all livsglede. Jeg vil gjerne formidle også dette. Midt i alt det triste og de traumatiske hendelsene levde vi våre hverdagsliv, der livsglede og enkle hendelser hadde sin plass.I årene 1943 til 1945 var jeg med på 17 overfarter i konvoi over Atlanterhavet, før turen gikk til Afrika og derfra videre til Det fjerne Østen. Vi opplevde ubåtangrep, sjøslag og å bli beskutt, men jeg var heldig, jeg kom fra det hele med livet i behold.

Midt i ... "Fra flyktning til krigsseiler" begynte å ta form for ett halvt år siden. Det startet da far , våren2013 fikk en invitasjon fra Aktive fredsreiser og trebåtfestivalen i Risør til å delta på avdukingen av et minnesmerke over krigsseilere som skulle skje i Fredsparken i Risør. Fra Flyktning til Krigsseiler Innbinding: hard perm Antall sider: 259 Format: A5 Pris pr bok: kr 298,- Frakt pr bok: kr 30,- Fri frakt ved bestilling av mer enn 5 bøker Leveringstid: 3-5 virkedager .

Strålende tanker, Hjelp til Hjelp, 100.000 Som vil jakte på ulv, ALS Norge, Emilie Enger Mehl, Støtteforeningen for Kreftrammede, ... Fra flyktning til krigsseiler. Kåre Arnold Gravdal og Toril Sonja Gravdal.

RELATERTE BØKER