Fugledansen

Fugledansen - Ingvar Ambjørnsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen
DIMENSJON
7,83 MB
FILNAVN
Fugledansen.pdf
ISBN
4605979726822

BESKRIVELSE

Andre bok i serien om Elling. En intelligent, trist men samtidig morsom bok. I Fugledansen våkner Elling på psykiatrisk institusjon, på rom sammen med Kjell Bjarne. To underlige mennesker nærmer seg hverandre og et skjørt vennskap oppstår. I et tilbakeblikk møter vi også Elling og moren i et fortvilet forsøk på normal ferietilværelse i badebyen Benidorm.Ingvar Ambjørnsen mottok Brageprisen i 1995 for Fugledansen.

Populariteten til fugledansen var et resultat av «The Birdie Song» som ble fremført av popgruppen The Tweets i 1981. [trenger referanse Fugledansen er et skrikende, for ikke å si kaklende, eksempel på hvor liten kritisk sans man til tider har hatt.

Handling. Denne boken er den andre boken i serien og handler fortsatt om den underlige og tenkende Elling. Fugledansen.

RELATERTE BØKER