Funksjonshemmete barn i skole og familie

Funksjonshemmete barn i skole og familie lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,82 MB
FILNAVN
Funksjonshemmete barn i skole og familie.pdf
ISBN
2731625683360

BESKRIVELSE

Denne boka handler om barn med funksjonsnedsettelser, barnas og familienes hverdagsliv. Den analyserer hvordan dagens politiske idealer om inkludering og normalisering treffer bakken når barna begynner på skolen.Forfatterne tar opp spørsmål knyttet til barnas samspill med jevnaldrene, sosialt miljø, foreldrenes erfaringer med hjelpeapparatet, familiemønster og yrkesdeltakelse, lærernes arbeidsvilkår og hvordan beslutninger tas i skolen. Fokus er på endringer i løpet av barnas ti første leveår. Boka er en antologi og er basert på omfattende kvalitativ og kvantitativ forskning om funksjonshemmete barns oppvekstvilkår og familiesituasjon. Kapitlene er knyttet sammen på en måte som gjør boken spesielt egnet som lærebok for sosialfaglige og pedagogiske høgskoleutdanninger. Den gir viktig kunnskap til alle som arbeider med funksjonshemmete barn og deres familier.

276,-Veil. pris: 315,-Spar: 39,- ... Kjøp Funksjonshemmete barn i skole og familie fra Bokklubber Boka handler om hverdagslivet til familier med et funksjonshemmet barn.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Funksjonshemmete barn i skole og familie (ISBN 9788205444645) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER