Gjennom forlatt og tilstede

Gjennom forlatt og tilstede - Morten Øen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Øen
DIMENSJON
6,44 MB
FILNAVN
Gjennom forlatt og tilstede.pdf
ISBN
4632557240514

BESKRIVELSE

Morten Øens niende bok er en samling - eller snarere en syklus - av dikt, der de sentrale instansene er et jeg og et du. Slik blir gjennom forlatt og tilstede en dialog der posisjonene veksler mellom det steile og det ettergivende, det utforskende og det avsluttende. Det er vakre dikt, også der innsiktene bærer bud om kaos og oppløsning: "et annet språk der språk letes etter / der valg er på tide hvis valg finnes".

Det er vakre dikt, også der innsiktene bærer bud om kaos og oppløsning, et annet språk der språk letes etter / der valg er ... Biler og motor Hobby - håndarbeid Jul Kortspill og sjakk Kryssord Maling. Krig Humor Maritim Historie Litteraturhistorie Hage og hus Kart Biografi og memoarer .

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788249501526 Morten Øen er en norsk forfatter. Øens lyrikk er finslipt og prosaen er velkomponert og poetisk preget.

RELATERTE BØKER