Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede

Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede - Jan Wiese | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Wiese
DIMENSJON
8,36 MB
FILNAVN
Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede.pdf
ISBN
5663502359689

BESKRIVELSE

Ny utgave av Jan Wieses debutroman På et middelaldertorv i Italia kler en kvinne seg naken for sin elskede. Og den elskede vet å gjengjelde denne kjærlighetserklæringen. Men hvordan har denne historien havnet og blitt glemt i Vatikanets enorme bibliotek? En dag finner en ensom bibliotekar de glemte fortellingene. Beretninger om underet, om kjærlighet og lengsel, hovmod og fristelse. Om kunsten og virkeligheten. Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede utkom i 1990 og var Jan Wieses debutroman. Siden har romanen stadig funnet -.og vunnet -.flere lesere, både i og utenfor Norge. Romanen er utgitt i 17 land, og har solgt i over 100 000 eksemplarer bare i Norge.

Begrenset tilgang. 4 lisenser for vitenskapelig ansatte ved norske universitet og høyskoler. Kvinnen som kledde seg naken for sin elskede av Jan Wiese Jeg var sikker på at jeg hadde lest denne boken for lenge siden, men når jeg nå lyttet til Jan Grønli sin innlesing, tror jeg at jeg må ha husket feil.

På et middelaldertorg i Italia kler en kvinne seg naken for sin elskede. Og den elskede vet å gjengjelde kjærlighetserklæringen ... Jeg gir Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede terningkast 14 av 20.

RELATERTE BØKER