Livets spor

Livets spor - Astri Hognestad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astri Hognestad
DIMENSJON
9,95 MB
FILNAVN
Livets spor.pdf
ISBN
7686131476683

BESKRIVELSE

Har livet svart til forventningene du hadde da du var ung? Eller var det mange hindringer i veien for utfoldelse og vekst? Kriser som satte en stopper for det du ville? Ved å forsone oss med livet slik det ble, kan vi åpne oss for det livet fortsatt har å tilby. Astri Hognestad presenterer en metode kalt biografiarbeid. Vi ser tilbake på livet for å skape en mening med det som har skjedd. Forfatteren tar utgangspunkt i sentrale livstemaer som vendepunkter, kriser, tilgivelse, forholdet til døden og til det som er "større" enn oss. Boken byr på ulike menneskers erfaringer, samt teori om de enkelte temaer. Hvert kapittel avsluttes med spørsmål til leseren, som hjelp til eget biografiarbeid.

Redaksjonen har nå en ny sammensetning som består av én redaktør og tre fagredaktører. I februar lanserte psykoterapeut Astri Hognestad sin nye bok «Livets spor» på Litteraturhuset. Der var det så fullt at noen måtte snu i døra.

og om livets kronglete sti, en sti du vandret så trofast, du hadde så mye å gi! Et menneske er som et kunstverk. som livet fullfører ved sin høst.

RELATERTE BØKER