Når ulykken rammer

Når ulykken rammer - Elin Brend Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Brend Johansen
DIMENSJON
12,83 MB
FILNAVN
Når ulykken rammer.pdf
ISBN
2434228626007

BESKRIVELSE

Kjærlighet og begjær, svik og mysterier. Ingrid Alvestad har levd et rolig liv blant overklassen i Christiania, men en dag mottar hun et oppskakende telegram. Faren er død, og Ingrid er arving til en storgård på Romerike. Det viser seg fort at hun slett ikke er velkommen på gården, hvor fortidens synder lurer i krokeneLovinda satte seg ved siden av henne. Nysgjerrigheten overgikk nervøsiteten nå. Det første Esther trakk opp, var et brev. Det la hun til side. Så fant hun flere bilder som viste en ung pike. De kjente begge igjen Silje Lund. Helt nederst lå det et smykke. Esther holdt det opp. Det var et vakkert blad, utformet i kobber. - Se her, Lovinda. - Det er ... Lovinda stirret på smykket. - Det må være smykket som Hallgrim ga til Silje Lund. Men hva i alle dager gjør det her?

Faren er død, og Ingrid er arving til en storgård på Romerike. Det er fyldt med udfordringer for det offentlige system, at sikre det gode arbejde med og for mennesker med handicap eller andre kroniske sygdomme. Når ulykken rammer i uveisomme områder, kan mangel på kommunikasjon med omverdenen bli katastrofal. Fire ingeniørstudenter ved Maskin-linja ved IVT-fakultetet kan ha en løsning i sikte.

VÆR BEREDT: Psykososial omsorg må være en integrert del av katastrofe­planer, skriver Atle Dyregrov i denne oppsummeringen om psykologiske tiltak etter ulykker og ødeleggelser der det er mange drepte eller skadede. Når krisen rammer; Menu; Kursinnhold. Hendelser og reaksjoner.

RELATERTE BØKER