Sosial mestring i barnegrupper

Sosial mestring i barnegrupper - Liv Vedeler | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Vedeler
DIMENSJON
6,92 MB
FILNAVN
Sosial mestring i barnegrupper.pdf
ISBN
6208315283822

BESKRIVELSE

Boka handler om sosial mestring i barnegrupper, og tar for seg både utvikling og læring av sosial kompetanse, sosiale ferdigheter og mestringsstrategier hos barn. Antonovskys mestringsmodell er benyttet som overordnet teoretisk referanseramme. Boka er beregnet på førskolelærere, spesialpedagoger og barnevernspedagoger, i tillegg til studenter og praktikere i skole, barnehage og SFO. Har register.

Antonovskys mestringsmodell er benyttet som overordnet teoretisk referanseramme. Boka handler om sosial mestring i barnegrupper, og tar for seg både utvikling og læring av sosial kompetanse, sosiale ferdigheter og mestringsstrategier hos barn. Antonovskys mestringsmodell er benytt Sosial mestring i barnegrupper Vedeler, Liv Heftet / 2007 / Bokmål Få Social mestring i børnegrupper af Liv Vedeler som bog på dansk - 9788750039907 - Bøger rummer alle sider af livet.

Beskrivelse. Boka handler om sosial mestring i barnegrupper, og tar for seg både utvikling og læring av sosial kompetanse, sosiale ferdigheter og mestringsstrategier hos barn. Boka handler om sosial mestring i barnegrupper, og tar for seg både utvikling og læring av sosial kompetanse, sosiale ferdigheter og mestringsstrategier hos barn.

RELATERTE BØKER