Tvil og tro

Tvil og tro - Elin Brend Johansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Brend Johansen
DIMENSJON
3,69 MB
FILNAVN
Tvil og tro.pdf
ISBN
6971656800362

BESKRIVELSE

Kjærlighet og begjær, svik og mysterier. Ingrid Alvestad har levd et rolig liv blant overklassen i Christiania, men en dag mottar hun et oppskakende telegram. Faren er død, og Ingrid er arving til en storgård på Romerike. Det viser seg fort at hun slett ikke er velkommen på gården, hvor fortidens synder lurer i krokene. - Jeg vil se de døde, slik at jeg finner ut om han er der. - Er De sikker på det? glapp det ut av Embrek. Fru Villmyr så på ham. - Jeg må ha visshet. Den andre kvinnen nikket. - Kom med meg, sa hun bare. De bandt hestene fast i et tre og tok seg fremover i snøen. Så var de fremme ved ulykkesstedet, og det gikk et gys nedover ryggen til Embrek.

Han kaller det «tvilstriggere». - En typisk tvilstrigger er det ondes problem. Den ene heter «Tvil og tro».

Også tvil". Jeg vet at jeg ikke er den eneste som har funnet trøst i ordene til den fortvilte mannen som ba Jesus helbrede sønnen sin. Tanker om tvil og tro - Carl Henrik Størmer.

RELATERTE BØKER