Alt skal skinne og blø

Alt skal skinne og blø - Sandra Lillebø | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sandra Lillebø
DIMENSJON
6,46 MB
FILNAVN
Alt skal skinne og blø.pdf
ISBN
4956435898838

BESKRIVELSE

Sandra Lillebøs andre diktsamling, «Alt skal skinne og blø», består av dikt som gjennomlyser en barndom, et parforhold og et hverdagsliv. Men det er ingenting selvfølgelig over hverdagen i disse tekstene, hvor en mangel eller uro viser seg med slående klarhet, ofte uttrykt i en svært knapp form, og skrevet med en blanding av tillit og mistro til tanken og språket. Det handler om å holde og bli holdt fast, lukket inne i et hus som kanskje er et hjem, mellom barn og voksen, mann og kvinne -- og å kunne bli en rev.

eller få et spedbarn til å sovne — Sandra Lillebø: Alt skal skinne og blø (Forlaget Oktober, 2016) Foto: Helge Skodvin Bokomslag: Exit Design Kjøp 'Alt skal skinne og blø, dikt' av Sandra Lillebø fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788249516865 lillebø.

Men det er ingenting selvfølgelig over hverdagen i disse tekstene, hvor en mangel eller uro viser seg med slående klarhet, ofte uttrykt i en svært knapp form, og skrevet med en blanding av tillit og mistro ... Kjøp Alt skal skinne og blø fra Bokklubber Sandra Lillebøs andre diktsamling, «Alt skal skinne og blø», består av dikt som gjennomlyser en barndom, et parforhold og et hverdagsliv. Men det er ingenting selvfølgelig over hverdagen i disse tekstene, hvor en mangel eller uro viser seg med slående klarhet, ofte uttrykt i en svært knapp form, og skrevet med en blanding av tillit og mistro ... Kjøp Alt skal skinne og blø fra Tanum Sandra Lillebøs andre diktsamling, «Alt skal skinne og blø», består av dikt som gjennomlyser en barndom, et parforhold og et hverdagsliv.

RELATERTE BØKER