Djevelanger

Djevelanger - Frode Granhus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Granhus
DIMENSJON
6,87 MB
FILNAVN
Djevelanger.pdf
ISBN
6595261374203

BESKRIVELSE

En sommerdag løper lille Ida glad og fornøyd av gårde med dukkene sine for å plukke blomster - men hun kommer aldri inn igjen.Det har ikke regnet på evigheter. Varmen er i ferd med å tørke ut tjernet Emilie Sande stadig søker til. Vannstanden synker, og hennes fortvilelse øker. For noe ligger skjult under overflaten. Noe hun for all del ikke ønsker at skal komme opp i dagen.På politihuset i Bodø er det også varmt - og hett, vil noen mene. Guro Hammer, det nyeste tilskuddet til etterforskningsgruppa, setter følelsene i sving hos enkelte av de mannlige kollegaene. Da det kommer melding om at en liten jente er forsvunnet, passer Rino Carlsen på å bli satt på saken sammen med Guro. Dermed er jakten i gang ...Nominert til Bokhandlerprisen 2014!

Noe hun for all del ikke ønsker at skal komme opp i dagen.På ... Djevelanger Frode Granhus (Pocket) Tips en venn 155 kr Antall . Kjøp.

Han var bosatt på Leknes i Lofoten, og arbeidet som rådgiver i NAV.Granhus debuterte i 2003 med Hevneren, etterfulgt av Be en bønn for Sikas (2006).. Djevelanger Published on Jan 8, 2014 Den uforutsigbare nordnorske naturen danner igjen bakteppe for en uhyggelig god intrige med etterforsker Rino Carlsen i hovedrollen. Djevelanger er IKKE underholdningskrim. Den er vond å lese, og det er fristende å dra paralleller til for eksempel Karin Fossum.

RELATERTE BØKER