Holdepunkter til Ex.fac.

Holdepunkter til Ex.fac. - Ralph Henk Vaags | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ralph Henk Vaags
DIMENSJON
9,14 MB
FILNAVN
Holdepunkter til Ex.fac..pdf
ISBN
7886374321016

BESKRIVELSE

Denne boken er skrevet for studenter til examen facultatum, slik studet er lagt opp ved Universitetet i Oslo. Den tar for seg sentrale punkter i pensumet til Etikk og Vitenskap og rasjonalitet (fellesdelen), men er ikke ment å være et sammendrag av hele fellesdelen. Se innholdsfortegnelsen i boken. Boken vil være til god hjelp for alle som skal ta eksamen, eller som er interessert i filosofi på et mer eller mindre elementært nivå. Bruk boken somen arbeidsbok. Boken er utstyrt med bred marg. Skriv utfyllende notater fra forelesningene og pensumbøkene i margen! Ralph Henk Vaags er førsteamanuensis i filosofi ved Høgskolen i Lillehammer og har doktorgrad i religionsfilosofi fra Universitetet i Uppsala. I en årrekke har han forelest over filosofiske tema, blant annet ved Universitetet i Oslo og Universitetet i Uppsala. De siste årene har han vært opptatt av etiske og livssynsfilosofiske spørsmål, spesielt i tilknytning til omsorgsyrkene og læreryrket. Han har også et forskningssamarbeid med Universitetet i Uppsala og sitter som leder av FOREL (Forum for etikk og livssyn).

Det er ikke filosofer som driver verdensforståelsen framover, det er matematikere, fysikere og kjemikere. Filosofer driver kun med pjatt om selvfølgeligheter, og kødder litt her og der med ord ... Om Holdepunkter til Ex.fac.

Legg i ønskeliste. Hobbyklubben - hobbybøker og utstyr til den kreative! Din hobbybutikk på nett Holdepunkter til Ex.fac.

RELATERTE BØKER